Springer chauffeur (fulltime Wierden)

Functieomschrijving

Auto gestrand… Word jij wel warm van afwisselende bestemmingen? Dan zoeken wij jou!

Als allround chauffeur bij Wolves Autotransport - ook wel springer genoemd - houd jij van afwisseling. Zowel in opdrachten als in de voertuigen waarmee je op pad gaat. Binnenland of buitenland, transport van niet rijdbare auto’s, meerdere ophaal- en losadressen, met een 5-lader, 8-lader, dieplader of een bergingswagen met aanhanger… De rol van springer is jou op het lijf geschreven, want je schakelt snel. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat onze klanten tevreden zijn en zeggen: ‘we know the W’.Wat bieden wij jou?

 • de kans om écht het verschil te maken in een ambitieuze middelgrote onderneming met korte lijnen in een prachtig pand;
 • een leuke, uitdagende fulltime functie;
 • ruim 100 enthousiaste collega’s;
 • een fijne lunchruimte met elke dag vers fruit;
 • met enige regelmaat gezellige teamuitjes en legendarische feestjes; 
 • volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • een passend salaris volgens de cao Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf;
 • de mogelijkheid om wekelijks samen met jouw collega’s jouw conditie op peil te houden.


Hoe ziet een dag als allround chauffeur eruit?
Je dag begint vandaag om 6:30 uur. Dit is een heel veelzijdige functie, ook het moment waarop jouw dag begint wisselt van dag tot dag. Hoe dan ook, jouw collega’s zorgen ervoor dat je altijd goed voorbereid op pad gaat. Je zet je bestemming in de boordcomputer en stuurt de wagen naar de snelweg. Het is een 8-lader en je gaat toffe Porsches transporteren voor één van onze vaste klanten. Onderweg houd je contact met de customer service. Omdat het een kort ritje is, hebben ze alweer de volgende opdracht voor je voorbereid. Wat je precies gaat doen, zie je straks wel. Nu houd je je hoofd bij het verkeer. Als je met zo’n 50-tonner onderweg bent, moet je extra rekening houden met andere weggebruikers. Doordat jij alles zo scherp in de gaten hebt, weet je een file door een verkeerde invoeger te voorkomen. Ondertussen denk je aan de toekomst. Want als je deze baan een jaar hebt gedaan, is er de mogelijkheid om op een vaste wagen te rijden. Ga je dat doen…? Op dit moment hoef je nog geen keuze te maken, eerst maar eens solliciteren!


Wie zijn wij?

Wolves Mobiliteit is in 1964 opgericht door Egbert Wolves. Het familiebedrijf begon als een autohandel en sloop- en bergingsbedrijf en groeide door met nationaal en internationaal transport. In 1988 kwam daar in Rijssen het Opel-dealerschap bij, nu vakgarage Wolves. Ingrid en Edwin Wolves zetten de bezielende leiding van hun vader voort vanaf 2008. Tegenwoordig werken er ongeveer 110 mensen verspreid over onze vestigingen Wierden, Apeldoorn en Zwolle. En we hebben een wagenpark van ongeveer 70 vrachtwagens.

Onze werkwijze is the Wolves W. Dat betekent dat niet alleen de klant maar ook alle medewerkers centraal staan. Betrokkenheid bij elkaar, onderlinge samenwerking en werksfeer vinden wij heel belangrijk. Daarom investeren we in materieel én welzijn.


Standplaats

Je werkt vanuit onze vestiging in Wierden, maar uiteraard ben je bijna altijd onderweg.


Geïnteresseerd?

Stuur dan een e-mail naar personeelszaken@wolves.nl. Motivatie en/of cv meesturen mag, maar hoeft niet. Als je liever belt, neem dan contact op met Werner Lubbersen op 088 37 47 260.

Tot slot een speciale boodschap voor wervingbureaus en recruiters: acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Functievereisten

Ben jij iemand, die…

 • in het bezit is van rijbewijs, B,C, E met code 95;
 • ervaring heeft met het zelfstandig laden en lossen, lading zekeren, etc.;
 • zich bewust is van de lading en die rekening houdt met de routekeuze (doorrijhoogte, laadhoogte);
 • energiek en fit is;
 • ook meerdaagse ritten wil rijden, ook naar het buitenland;
 • representatief, klantvriendelijk, oplossingsgericht en stressbestendig is.