Planner Berging (fulltime, Wierden)

Functieomschrijving

Auto in de slip. Als dat op jouw bordje past, dan zoeken wij jou!

Als planner bij Wolves Berging kom jij direct in actie bij ad-hoc schade, pech en transport meldingen. Dag en nacht. Dus in wisselende diensten met een stel fijne collega’s, die net als jij snel schakelen en goed gaan op drukte. Je hebt niet alleen kijk op planning en autotechniek, maar ook op mensen. Feilloos heb jij door wanneer je even moet doorvragen en als teamspeler stuur jij onze bergers op een toffe manier van geslipte auto naar gekantelde vrachtwagen. Je bent de olie in ons systeem en samen werken we eraan dat heel Nederland zegt ‘We know the W’.

Wat bieden wij jou?

 • een gave functie in een prachtig pand met ruim 110 enthousiaste collega’s;
 • een fijne bedrijfskantine met elke dag vers fruit;
 • met enige regelmaat gezellige teamuitjes en legendarische feestjes;
 • volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • een passend salaris volgens de cao Klein Metaal – Motorvoertuigen en Tweewielerbedrijf;
 • de mogelijkheid om wekelijks samen met jouw collega’s jouw conditie op peil te houden.


Wat ga je doen?

Als planner Berging krijg je van onze Front Office meldingen en transportopdrachten door. Vervolgens zorg jij ervoor dat onze bergers met de juiste informatie op pad gaan. En hoewel schade natuurlijk nooit echt te plannen is, weet jij al die ad-hoc werkzaamheden ook nog eens super efficiënt te coördineren. Jouw geheim? Je kent de waarde van een goede sfeer, dan gaat álles soepel. Met een helicopterview behoud jij het overzicht als het gaat om de afhandeling van de meldingen. Tegelijk kunnen bergers jou bellen als ze vragen hebben, geef je tarieven af voor transportverzoeken van particulieren, garages en transportbedrijven en plan je doortransport in, in combinatie met Wolves Transport. Ook administratief ben je scherp, handig voor de facturatie en het up-to-date houden van dossiers. Je voelt je thuis in onze dynamische omgeving waarbij we 24/7 klaarstaan voor onze opdrachtgevers. Uiteraard ondersteunen we je hierbij om jouw welzijn te stimuleren.


Wie zijn wij?

Wolves Mobiliteit is in 1964 opgericht door Egbert Wolves. Het familiebedrijf begon als een autohandel en sloop- en bergingsbedrijf en groeide door met nationaal en internationaal transport. In 1988 kwam daar in Rijssen het Opel-dealerschap bij, nu vakgarage Wolves. Ingrid en Edwin Wolves zetten de bezielende leiding van hun vader voort vanaf 2008. Tegenwoordig werken er ongeveer 110 mensen verspreid over onze vestigingen Wierden, Apeldoorn en Zwolle. En we hebben een wagenpark van ongeveer 70 vrachtwagens.

Onze werkwijze is the Wolves W. Dat betekent dat niet alleen de klant maar ook alle medewerkers centraal staan. Betrokkenheid bij elkaar, onderlinge samenwerking en werksfeer vinden wij heel belangrijk. Daarom investeren we in materieel én welzijn.


Standplaats
Je werkt vanuit onze vestiging aan de Ypeloschoolweg 27 in Wierden.

Geïnteresseerd?

Stuur dan een e-mail naar personeelszaken@wolves.nl. Motivatie en cv meesturen is gewenst. Als je liever belt, neem dan contact op met Carolien Rutenfrans op 088 37 47 280.


Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet.

Tot slot een speciale boodschap voor wervingbureaus en recruiters: acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.


Functievereisten

Ben jij iemand, die...

 • initiatiefrijk, flexibel en innovatief is;
 • sterk in de schoenen staat en respectvol is;
 • affiniteit met auto’s heeft;
 • bereid is om in onregelmatige diensten te werken;
 • een afgeronde MBO opleiding heeft (bij voorkeur een logistieke richting) en enkele jaren relevante werkervaring;
 • uitstekend uit de voeten kan met MS Office (met name Word en Excel);
 • sociaal vaardig is en die zowel mondeling als schriftelijk soepel communiceert in Nederlands, Duits en Engels?