Skip to content

Debiteurenbeheerder (32-40 uur, Wierden)

Wierden, Overijssel, NederlandAdministratief

Functieomschrijving


Stuur jij of stuur ik? Bij Wolves doen we dat samen… join the club!

Als debiteurenbeheerder bij Wolves zorg jij ervoor dat de teller zoveel mogelijk op maximaal staat, zonder dat mensen over de toeren raken. Ook niet onze debiteuren, want jij weet dat je meer resultaat bereikt met samenwerken en meedenken. Zo stuur jij aan op het voorkomen van incassotrajecten. Oprecht contact en gewoon lekker gas geven, daar krijg jij energie van. Net als jouw collega’s. En zo zorgen wij ervoor dat onze klanten zeggen ‘we know the W’. 


Wat bieden wij jou?

 • een gave functie in een prachtig pand met ruim 110 enthousiaste collega’s;
 • een fijne bedrijfskantine met elke dag vers fruit;
 • met enige regelmaat gezellige teamuitjes en legendarische feestjes;
 • volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling;
 • de mogelijkheid om wekelijks samen met jouw collega’s jouw conditie op peil te houden.


Wat ga je doen?
Een van jouw naaste collega’s zegt hierover: “Mensen denken dat mijn werk saai is. Maar ik heb meer klantcontact dan wanneer ik in een kledingzaak zou werken.” Jij bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de betalingen door onze klanten in binnen- en buitenland. Repeterende taken zijn bijna allemaal geautomatiseerd via PayT-online debiteurenbeheer. Zo kun jij focussen op het leuke werk: nauw contact met de klant onderhouden. Daarnaast monitor je risico’s en betaalafspraken, verwerk je mutaties en correcties en als het nodig is overleg je met de Controller. Natuurlijk krijg je weleens een klant te spreken die niet blij is met je zoveelste telefoontje. Dan haal jij er juist voldoening uit om ook zo’n gesprek in goede banen te leiden en je doel te bereiken: openstaande bedragen worden voldaan en de betalingstermijn blijft zo kort mogelijk. Jij vindt makkelijk je weg in administratieve systemen, ook als dit er meerdere naast elkaar zijn. En zie jij mogelijkheden om het werkproces efficiënter te maken, dan laat je van je horen.


Wie zijn wij?

Wolves Mobiliteit is in 1964 opgericht door Egbert Wolves. Het familiebedrijf begon als een autohandel en sloop- en bergingsbedrijf en groeide door met nationaal en internationaal transport. In 1988 kwam daar in Rijssen het Opel-dealerschap bij, nu vakgarage Wolves. Ingrid en Edwin Wolves zetten de bezielende leiding van hun vader voort vanaf in 2008. Tegenwoordig werken er ongeveer 110 mensen verspreid over onze vestigingen Wierden, Apeldoorn en Zwolle. En we hebben een wagenpark van ongeveer 70 vrachtwagens.

Onze werkwijze is the Wolves W. Dat betekent dat niet alleen de klant maar ook alle medewerkers centraal staan. Betrokkenheid bij elkaar, onderlinge samenwerking en werksfeer vinden wij heel belangrijk. Daarom investeren we in materieel én welzijn.


Standplaats
Je werkt vanuit onze vestiging aan de Ypeloschoolweg 27 in Wierden.

Geïnteresseerd?

Reageer dan op deze vacature door middel van de button. Motivatie en cv meesturen uploaden is gewenst. Als je liever belt, neem dan contact op met Rob de Boer op 088 37 47 260.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet.


Tot slot een speciale boodschap voor wervingbureaus en recruiters: acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.


Vereisten

Ben jij iemand, die...

 • een mbo+ werk- en denkniveau heeft, door opleiding of werkervaring;
 • die minimaal twee jaar ervaring heeft op het gebied van debiteurenbeheer;
 • sterk in z’n schoenen staat en empathisch is;
 • prioriteiten kan stellen en snel kan schakelen;
 • zelfstandig en nauwkeurig werkt;
 • minimaal vier ochtenden in de week beschikbaar is, overige dagdelen in overleg; 
 • ervaring heeft met Multivers/Exactonline en Microsoft Office;
 • zowel mondeling als schriftelijk soepel communiceert in het Nederlands, Engels en bij voorkeur ook in het Duits.


of